Mai Ja – “Creepy & Cute” Taidenäyttely

Tear Gardenilla tapahtuu Tammikuussa:

26.1-27.1.2019

Lowbrow tyylisuunnan taidemaalari Mai Jan  (s.1986) “Creepy & Cute” näyttely avautuu yhdeksi viikonlopuksi tammikuun viimeisenä viikonloppuna Tear Garden Tattoolla.

Mai Ja on entinen lahtelainen, kansainvälisesti tunnettu taidemaalari, jonka teokset  ilahduttavat ensinäkemältä riemukkailla väreillään ja ihanilla nukkemaisilla tyttöhahmoilla, mutta pudottavat samantien katsojansa syvälle synkkyyksiin kun niitä katsoo tarkemmin. Teosten surrealistinen maailma on yksityiskohtaisesti kuvattu, joissa tyttöhahmot toteuttavat murhia yksisarvisten kanssa, manaavat esiin eläinten henkiä Ouija-laudoilla ja kuolevat satuhahmojen hampaisiin.

Tear Garden Tattoon asiakkaat ovat saaneet ihastella yhtä Mai Jan “Creepy & Cute” sarjan tauluista studion seinällä jo pitkään. Nyt saamme studiolle lisää ihasteltavaa- itse Mai Jan ja tusinan lisää tauluja!

Näyttelyä varten Mai Ja on piirtänyt sarjan tatuointimalleja luonnoskirjoistaan, joita voi ostaa ja varata tehtäväksi ajanvarauksella näyttelyn jälkeen. Mallit on valmiiksi hinnoiteltu ja varausmaksulla 50-100€ projektin voi varata itselleen. Tatuoinnit toteuttaa Tear Garden Tattoo yhteistyössä Mai Jan kanssa.   

Näyttelyn avajaiset 26.1 klo 11.00 – 20.00. Tarjolla virvokkeita ja naposteltavaa. Sunnuntaina 27.1 näyttely on avoinna klo 11.00- 15.00.  

Lämpimästi tervetuloa!  

Terveisin Suvi & Mai Ja

http://www.mai-ja.com

admin