Tear Garden Tattoo & Papa Don’t Preach Tattoo on terveysviranomaisen hyväksymä tatuointistudio, jossa käytetään vain steriilejä neuloja, puhtaita välineitä ja tunnettuja hyvälaatuisia REACH asetuksen mukaisia tatuointivärejä.

Kuitenkin tatuointiin sisältyy muutamia riskejä, joista on hyvä olla tietoinen ennen tatuoinnin ottamista.

Tulehtumisriski

Tekemäni tatuoinnin tulehtumisriski on pieni, jos hoidat kuvaa oikein. Lue lisää tatuoinnin hoidosta täältä.

Yliherkkyysreaktiot

ovat hyvin harvinaisia, mutta mahdollisia. Useimmat allergiset reaktiot laantuvat lääkityksellä ja ajan kanssa, mutta pahimmassa tapauksessa herkistynyt ihoalue voidaan joutua leikkaamaan kirurgisesti pois. Tatuointiväriyliherkkyyksissä on tyypillistä, että vain jokin tatuoinnissa käytetty väri aiheuttaa reaktion. Tarvittaessa voit tulla teettämään allergiatestin pienin väripistoin ennen tatuoinnin ottamista ja saada mukaan listan testissä käytetyistä värisävyistä/ värimerkistä. Yliherkkyys voi kuitenkin syntyä myös vasta pitkä ajan kuluttua kun tatuointi on jo tehty, joten testi ei välttämättä auta ennaltaehkäisemään allergista reaktiota.

Väritystakuu

Kaikissa tekemisiäni tatuoinneissa on väritystakuu, joka on voimassa 12 kk tatuoinnin tekemisen jälkeen. Jos huomaat tatuoinnissa värinlähtöä paranemisvaiheessa otathan yhteyttä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa niin varataan aika uudelleenväritystä varten.

Otathan huomioon, että sormien, kämmenien ja jalkapohjan iho säilyttää huonommin tatuointivärejä kuin muut ihoalueet. Takuu sisältää vain yhden uudelleenvärityskerran näille ihoalueille.

Rajoitukset

En tatuoi alle 18-vuotiaita edes huoltajan suostumuksella. Tarvittaessa henkilön on pystyttävä todistamaan ikänsä.

Pidätän oikeuden olla tekemättä tatuointia kasvoihin, silmiin, kaulaan tai genitaalialueelle sekä oikeuden olla tatuoimatta henkilöä, joka on päihtynyt, käytöksellään aiheuttaa haittaa tai uhkaa, tai jonka käsitys sopivasta tatuoinnista eroaa merkittävästi omastani.

Jos sairastat hepatiittia, HIViä tai muuta veriteitse tarttuvaa sairautta, ilmoita siitä etukäteen.